Sexduïts i sexduïdes


Seguim de falles. Aquest any he participat amb un poema en el monogràfic sobre literatura eròtica del llibret de la Falla Corea de Gandia que ha coordinat Lluís Roda. El llibret ha creat la corresponent polèmica que es genera cada vegada que algú ensenya un poquiu de cuixa fora de la portada d'Intervíu. Tanmateix, el valor d'aquest treball rau en la feina ben feta de Lluís Roda que ha acomboiat 52 escriptors perquè hi participàrem amb relats o poemes inèdits i, sobretot, en la tenacitat, entusiasme i compromís de la gent de la Falla Corea que any rere any aposta per un llibret de qualitat. El llibret, ara, ha esdevingut llibre i, si no ha arribat ja, arribarà aquests dies a les llibreries editat per Bromera. Si teniu ocasió, feu-li una ullada. Per obrir boca, us deixe la meua aportació que és aquest poema en dues parts:

CAIGUDA I AUGE

1

Ella, quan el goig davalla,
desenganxa l’humit nexe
i es refà del joc del sexe
amb l’esclat d’una rialla.
Però cau del matalàs
i encara com posa un braç
a terra, i amb l’altre l’ansa
prem del seu company de dansa,
que d’un bot també va al ras.

2

Ell la fa tornar al jaç,
adolorida la pansa,
però amb sencera endurança,
de nou prepara el vergàs
i, sol·lícit, marca el pas.
Ella el rep i s’acamalla,
amb les cuixes el tenalla,
amb la mà encamina el nexe
i de nou s’acobla el sexe.
Puja el goig com una falla!

Comentaris

Bé, bé i bé! Pel comentari sobre el llibret de Corea, que està revolucionant el món de la literatura fallera a Gandia, i diria que més enllà també, des de fa tant de temps, i enguany, ja ho veus! Bé per les dues dècimes, que són una passada. Una prova més que es pot fer poesia amb humor, qualitat i desvergonyiment faller. I bé, però que molt bé, haver vençut la temptació de reprendre el 'Viatger que s'extravia' de la millor manera que conec de vèncer les temptacions, que és caure-hi gratament. Enhorabona per tot, de bona veritat. Continuem seguint el rastre del viatger! Una abraçada contenta.
Sif ha dit…
Amb rebudes com aquesta és un plaer recaure. Avise que la cosa és greu i que hi haurà prou activitat en els propers dies.